Selectează o Pagină

Corporate Social Responsibility

La Mureș Vest Arad credem că succesul nu se măsoară în cifre, ci în zâmbete. Ne atingem cu adevărat scopul atunci când parteneri și angajați deopotrivă lucrează pentru binele comunității. 

Sprijinim:

Protejarea viitorului afacerii noastre merge mână în mână cu acțiunile responsabile față de problemele sociale din comunitatea în care ne desfășurăm activitatea. 

De aceea, avem responsabilitatea să ne dedicăm asigurării unui viitor mai sigur pentru generațiile următoare.

Asociația TEEN CHALENGE

Teen Challenge este un program de reabilitare în direcţia întreruperii ciclului dependenţei, crimelor, violenţei şi vieţii de stradă. Obiectivul programului este redarea abilității de a trăi liber, descătușat de dependențe.

Asociația TOUCHED ROMANIA

Oferă suport material și holistic femeilor marginalizate, aflate în situatii critice și copiilor acestora.  Asociația deține și un cămin rezidențial sub numele de Casa Agar.

Asociația NISI

Asociația NISI a reintregrat în societate circa 30,000 de persoane marginalizate. Familii, copii abandonați, mame singure, toxicomani, alcoolici, femei prostituate, bolnavi de SIDA au primit în asociație casă, masă, îmbrăcăminte, educație, afecțiune și atenție.

Fundația ROMANIA PRO-CULTURE

Are 3 departamente principale: 

Lead Impact – care își propune să inspire oameni de afaceri în a avea impact în societate prin modele de conduită etică

Liderii de mâine – care își propune să ajute studenții să devină lideri integri 

Family Life – ajută la consolidarea căsniciilor pe baza principiilor moral creștine.

Asociația DOWN PLUS

Asociația Down Plus București are ca scop crearea unor condiții favorabile incluziunii în societate a persoanelor cu sindrom Down, cât și îmbunătățirea stilului lor de viață.

Fundația ETHOS

Fundaţia sprijină oameni nevoiaşi, acordă alimente bătrânilor și invalizilor, oferă şomerilor posibilitatea de a lucra, se implică în îngrijirea deținuților și a oamenilor din azile de bătrâni, spitale şi cămine de copii ş.m.a.

Fundația INIMI DESCHISE

Fundaţia Inimi Deschise îndrumă şi echipează copiii separaţi de familie şi membrii familiilor în dificultate pentru a depăşi orice obstacol în vederea atingerii potenţialului maxim de dezvoltare socială, spirituală, mentală şi fizică.

Responsabilitate

Ne-am angajat la un set specific de orientări comportamentale, Aceste linii directoare sunt obligatorii pentru toți angajații Mureș Vest Arad și reprezintă o promisiune pentru partenerii noștri de afaceri.

Ne-am angajat la:

  • Respectarea tuturor legilor
  • O competiție corectă
  • Interzicerea corupției și luării de mită
  • Respectarea drepturilor angajaților
  • Interzicerea exploatării prin muncă
  • Promovarea sănătății și îngrijirii mediului
  • Tratarea sigură a informațiilor și confidențialității

Contactează-ne