Selectează o Pagină

Despre noi

Mureș Vest Arad este partenerul tău de încredere în distribuția produselor congelate pe piața din România.

Valori

Corectitudine

Punem preț pe încredere și pe respectarea promisiunilor.

Promptitudine

Rapiditate și eficiență în distribuția produselor către clienți.

Calitate

Standarde satisfăcătoare pentru cei mai pretențioși consumatori.

Distribuitorul tău de produse congelate

Mureș Vest Arad și-a început activitatea firmei în domeniul distribuției de produse congelate din carne, colaborând cu parteneri de prestigiu de pe piața românească și de pe plan internațional.

Cu o experiență de peste 25 de ani, ne-am diversificat și extins portofoliul pentru a satisface nevoile clienților noștri. 

Astfel, oferim o gamă variată de produse congelate din carne de vită, porc, pasăre, oaie și pește, dar și produse refrigerate precum lapte, cașcaval, branză și măsline.

Produsele aduse de noi se regăsesc în hypermarketuri precum Kaufland, Metro, Lidl, Penny, Profi, iar dintre clienții noștri amintim Cristim, Ana și Cornel, Marișan, Filsam, Elit și mulți alții.

Mărfurile în stare congelată sunt ținute la temperatură optimă, în depozitul nostru frigorific cu o capacitate de 350 tone, echipat complet. Produsele poartă marca de sănătate RO D 262 CE.

Pentru a asigura calitatea produselor și pentru a îndeplini normele de siguranță alimentară, din 2020 suntem certificați ISO 9001 și ISO 22000. 

Pentru a asigura eficiența, Mureș Vest Arad efectuează livrări cu mașini frigorifice din parcul auto propriu. Pentru a face față cererii în continuă creștere, produsele noastre congelate sunt disponibile și dincolo de limitele capitalei, pe o rază de 350 km în jurul Bucureștiului.

Personalul are o îndelungată experiență în domeniu. Atribuțiunile acestuia pornesc de la organizarea transportului și merg până la programarea din timp a încărcărilor/descărcărilor. Suntem bucuroși să oferim consultanță în alegerea produselor, oricând suntem solicitați.

Cu experiența acumulată, firma Mureș Vest Arad este pregatită pentru noi colaborări în vederea unei evoluții constante și în vederea adaptării continue la provocările unei piețe în permanentă schimbare.

 

Tot ce voiți să vă facă vouă oamenii,

faceți-le şi voi la fel”

Evanghelia după Matei 7:12

Performanță în distribuție

9

Furnizori de încredere

Construim cu grijă, de peste 20 ani, parteneriate de încredere cu furnizori din România și din străinătate. (Italia, Germania, Spania, Portugalia, Polonia, Cipru ș.a.)

9

Experiență solidă

Echipa Mureș Vest Arad a câștigat, prin profesionalismul colectivului, în cei 25 de ani de experiență, atât respectul partenerilor cât și loialitatea clienților.

9

Responsabilitate

Oferim respect și ne concentrăm pe standardele etice și de calitate pe care dorim să le aducem în comunitate.

Contact