Selectează o Pagină

Despre noi

Mureș Vest Arad este partenerul tău de încredere în distribuția produselor congelate pe piața din România.

Valori

Corectitudine

Punem preț pe încredere și pe respectarea promisiunilor.

Promptitudine

Rapiditate și eficiență în distribuția produselor către clienți.

Calitate

Standarde satisfăcătoare pentru cei mai pretențioși consumatori.

Distribuitorul tău de produse congelate

Mureș Vest Arad și-a început activitatea firmei în domeniul distribuției de produse congelate din carne, colaborând cu parteneri de prestigiu de pe piața românească și de pe plan internațional.

În cei 21 de ani de experiență, firma și–a diversificat portofoliul care cuprinde produse congelate din carne de porc, vită, pasăre și pește. 

Cele mai populare produse sunt burta de vită, organele de miel și creierul de porc.  La produsul burtă de vită (polybloc și fideluță) de la CARLESSO MEAT SRL avem exclusivitate în România.

Suntem prezenți în hypermarketuri precum Cora, Metro, Lidl, Kaufland, Penny, Mega Image, Profi, iar dintre clienții noștri amintim Cristim 2, Prodcom, Ana și Cornel, Filsam Prod, Elit și mulți alții.

Mărfurile în stare congelată sunt ținute la temperatură optimă, în depozitul nostru frigorific cu o capacitate de 350 tone, echipat complet. Produsele poartă marca de sănătate RO D 262 CE.

Pentru a asigura calitatea produselor și pentru a îndeplini normele de siguranță alimentară, din 2020 suntem certificați ISO 9001 și ISO 22000. 

Pentru a asigura eficiența, Mureș Vest Arad efectuează livrări cu mașini de 3.5, 7.5, 14 și 20 tone sau cu 3 mașini frigorifice de 3.5 tone, din parcul auto propriu. Pentru a face față cererii în continuă creștere, produsele noastre congelate sunt disponibile și dincolo de limitele capitalei, pe o rază de 350 km în jurul Bucureștiului.

Personalul are o îndelungată experiență în domeniu. Atribuțiunile acestuia pornesc de la organizarea transportului și merg până la programarea din timp a încărcărilor/descărcărilor. Suntem bucuroși să oferim consultanță în alegerea produselor, oricând suntem solicitați.

Cu experiența acumulată, firma Mureș Vest Arad este pregatită pentru noi colaborări în vederea unei evoluții constante și în vederea adaptării continue la provocările unei piețe în permanentă schimbare.

 

Tot ce voiți să vă facă vouă oamenii,

faceți-le şi voi la fel”

Evanghelia după Matei 7:12

Performanță în distribuție

9

Furnizori de încredere

Construim cu grijă, de peste 10 ani, parteneriate de încredere cu furnizori din România și din străinătate. (Italia, Germania, Spania, Portugalia, Polonia, Cipru ș.a.)

9

Experiență solidă

Echipa Mureș Vest Arad a câștigat, prin profesionalismul colectivului, în cei 21 de ani de experiență, atât respectul partenerilor cât și loialitatea clienților.

9

Responsabilitate

Oferim respect și ne concentrăm pe standardele etice și de calitate pe care dorim să le aducem în comunitate.

Contact